STARTSIDA

Rååbåtarna är ett familjeföretag som sedan 1949 seglat på Öresund med fisketurer, charter och resor till Ven. Detta gör oss till sundets mest erfarna rederi. Varför finns vi och varför har vi funnits i över 70 år?

Det handlar egentligen om ett äventyr, en spännande utflykt eller bara en avslappnade tur. Vi finns för den första fångsten, den hundrade fångsten och allt annat där i mellan.

Vår traditionella flotta är optimal för fisketur, fest och just det äventyret du har tänkt dig på Öresund, det är bara fantasin som sätter gränserna. Äventyret börjar på Råå!

METETUR

Nu är äntligen våra populära meteturer igång igen!

Rödspätta, skrubba sandskädda är bara några av de arter som man kan fånga. Under fliken fiske och arter kan du läsa mer om arterna i Öresund.

SENASTE NYTT

Det är kul att vara på sjön! Dagens mete på Siam funkade jättebra både mängd, art och storlek, alla gäster fick fina fångster!Djuptur med Islands och sillen bara fortsätter att leverera, även makrillen ville visa sig lite idag. En härlig helg med bra väder, fint fiske och trevliga gäster, tack allesamman🎣Kommande veckas turer,Djupet: Tis, ons, tors, fre, lör & SöndagMete: Söndag 2/10Ring: 070-201 00 88Vi har alltid gratis parkering 🅿️ —————————————————————————— #råå #rååbåtarna #helsingborg #torsk #fiskebåt #fisketur #öresund #visitsweden #visithelsingborg #visitskåne #skåne #fishing #fishingboat #fishingfun #kickoff #hunting #semester #ven #sportfiske #lov #öresund #stfturist #metetur #deepseafishing #oceanfishing #event #vecation #humansatsea See MoreSee Less
View on Facebook
Det var en fantastiskt fin dag på havet idag! Sillen nappade lika väl som tidigare och ett gäng gick hem med otroliga mängder som röker till hela släkten!Metet var fortsatt utmanande men ändå hyfsad tur, hoppas morgondagen bryter trenden🎣 See MoreSee Less
View on Facebook

ÄVENTYR MED OSS

bild över fantastiska ven som ligger mitt i öresund. Rååbåtarna har trafikerat mellan råå i helsingborg och ven i många år! Den traditionella vägen till ven 
Fisketur charter Ven helsingborg

På Ven väntar backafallen med fina picknickställen, härliga stränder för bad och grillning och fantastiska vyer.

Glada passagerare visar upp sin fångst efter ett fint äventyr med rååbåtarna på öresund
Fisketur charter Ven helsingborg

Vi avgår från Råå hamn året runt till de berömda fiskeplatserna runt Ven och Helsingborg i Öresund.

Lerduve skytte är en ovanlig äventyr på öresund. på bilden syns två lerduvor och en man som siktar på dom när dom flyger ut över öresund. Boka ditt charter med oss på rååbåtarna 

Fisketur charter Ven helsingborg

Hyr en båt och skapa precis de äventyret som du vill ha.

VI SKAPAR DINA MINNEN OCH DU SKAPAR VÅRA HISTORIER

Vi är stolta över våran flotta och historia.

Bild över ven tagen från akter av båt Confident som kör mellan råå som ligger i helsingborg till ven. Länk för att kontakta oss för ditt äventyr på öresund.
Fisketur charter Ven helsingborg

Ge bort ett äventyr, ge bort ett presentkort! Kontakta oss så ordnar vi ett presentkort på valfritt belopp som går att använda på alla våra turer.

Full 2
RÅÅ - VEN
Hitta det äventyret som passar dig på Ven!
Full 2
Full 2
FISKETUR
Läs mer om alla spännande arter som finns i vårt vackra Öresund!
Full 2
Full 3
CHARTER
Skap ett äventyr som passar dig och ditt sällskap!
Full 3
previous arrow
next arrow